Secure Basic (RMM2)

Met de Secure Basic protection beschermen wij de kwetsbare werkstations binnen jouw bedrijf met behulp van SentinelOne.
SentinelOne Endpoint Protection Platform is een endpoint security oplossing voor laptops, vaste werkplekken en servers. Bedreigingen worden steeds geavanceerder en het is daarom belangrijker dan ooit om uw IT-omgeving goed te beschermen. SentinelOne is een zelflerende oplossing, het analyseert het gedrag van desktops waardoor ook de nieuwste en onbekende malware wordt ontdekt.

ICTerpstra SecureIT. BEVEILIGINGSDIENSTEN

Almeer Basic

De traditionele antivirus software laat te wensen over....

De meeste organisaties hebben beveiligingsoplossingen op verschillende niveaus om te voorkomen dat schadelijke software hun netwerk binnendringt. Denk daarbij aan antivirus, anti-malware, sand-boxing, firewalls, intrusion detection, vulnerability management, web filtering, anti-spam, etc. etc.

Het aantal besmettingen door malware en ransomware neemt echter nog steeds sterk toe. Dit ondanks alle inspanningen die organisaties doen om dit te voorkomen.

Alle huidige beschikbare oplossingen verhogen zeker het beveiligingsniveau, maar hackers zijn slim en omzeilen deze beschermingstechnieken. Als je kijkt naar de huidige generatie antivirus producten dan blokkeren deze alleen bekende aanvallen. Alles wat niet in de database staat wordt niet gedetecteerd. Daarnaast worden ze gezien als gebruikersonvriendelijk aangezien ze regelmatig scans uitvoeren op je werkplek en vaak grote invloed hebben op de performance van je werkplek.

ICTerpstra heeft gekozen voor een Next level beveiligingssoftware die een hoger beveilingsniveau heeft, waarvan de gebruiker minder last heeft. Het Endpoint Protection Platform van SentinelOne brengt threat prevention, response en forensics samen in een enkele oplossing.

Almeer IT monitoring

In het kort samengevat de belangrijkste eigenschappen:

  • Damage Control – Eenvoudig te configureren beleid dat het proces stopt, schadelijke combinaties en alle geassocieerde restanten in quarantaine zet of verwijdert en het endpoint van het netwerk verwijdert.
  • Immunisatie – Zodra een aanval is voorkomen worden details onmiddellijk gedeeld met andere endpoints binnen het netwerk, waardoor deze systemen, die mogelijk deel uitmaken van een gecoördineerde aanval, worden geïmmuniseerd.
  • Remediation – Verwijderde of aangepaste bestanden worden automatisch hersteld naar hun staat van voor de aanval (ROLL BACK).
  • Forensics – Een 360-graden zicht van een aanval inclusief bestandsinformatie, pad, machinenaam, IP, domein en meer.
Live chat