Samenwerking & Backup

Het is natuurlijk belangrijk als éénpitter dat je taken en zaken overgenomen kunnen worden in het geval van afwezigheid. Mede daarom werk ik nauw samen met Robert Bizot van Almeerpc. Robert en ik kennen elkaar al sinds 1998 en hebben bij diverse bedrijven als collega's gewerkt. Door de zakelijke en persoonlijke klik weten Robert en ik precies wat we aan elkaar hebben en welke kennis we van elkaar kunnen gebruiken. In de praktijk is al gebleken dat het prima werkt dat we elkaars taken waar kunnen nemen in geval van afwezigheid.

IMG_3029(1)

Aron Terpstra

Mijn naam is Aron Terpstra, sinds 1996 vanuit de Grafische Branche de overstap gemaakt naar de IT. Ik ben werkzaam geweest in diverse functies bij diverse bedrijven. Uiteindelijk in 2013 de stap gemaakt om als ZZP’er aan het werk te gaan. Mijn kennis is vooral gericht op Microsoft producten maar Apple daar weet ik ook prima raad mee. Eigenlijk is geen technisch vraagstuk mij te moeilijk. Mijn motto, als je ergens geen kennis van hebt, dan moet je iemand regelen die dat wel heeft, samen kun je alles voor elkaar krijgen!

Robert Bizot

Robert Bizot

Dit is Robert Bizot, degene waar ik sinds 1998 al mee samenwerk. Robert is eigenaar van Almeerpc. Almeerpc richt zich op dezelfde zaken als ICTerpstra. Robert is vanuit de horeca overgestapt naar de IT. Robert werkte destijds veel met Novell, aangezien dat nagenoeg niet meer gebruikt wordt heeft ook hij zijn focus gelegd op Microsoft producten. Ook voor Robert is geen vraagstuk te lastig en heeft brede interesse en kennis voor alles wat met IT te maken heeft. Op Robert kan ik altijd bouwen.

Live chat