Over ICTerpstra

"Zeg wat je doet en doe wat je zegt"

Bewezen oplossingen

De kracht van ICTerpstra is dat er wordt gewerkt met bewezen oplossingen. Oplossingen waarvan ICTerpstra weet dat het werkt. Het verschil maak je in het MKB namelijk niet door met de laatste of duurste techniek te werken. Verschil maak je door de juiste oplossingen te bieden, die maximaal aansluiten bij de bedrijfsvoering van een klant. Leveren wat nodig is; niks meer en niks minder.

Verantwoordelijkheid

“even proberen om te kijken of het werkt” daar doe ik niet aan, dat hoor je de laatste tijd veel te vaak. Door mijn ervaring en kennis weet ik dat dat in de praktijk niet werkt. Wat als je net dat vinkje aanzet waarvan je niet weet wat deze precies doet…Nee, bewust zijn van waar je mee bezig bent, daar sta ik voor. Mocht het dan toch gebeuren dat een bepaalde keuze niet goed uitpakt, dan ben ik degene die wel zijn verantwoordelijkheid durft te nemen.  

Breed aanbod

Er is niet één oplossing of één manier van werken. Juist de samenstelling van verschillende systemen en de samenhang tussen bijvoorbeeld smartphone, tablet en bestandsopslag is belangrijk. ICTerpstra beperkt zich niet tot één oplossing, er zijn altijd meerdere opties mogelijk. Hierbij kan ICTerpstra diverse diensten leveren, van uitsluitend systeembeheer tot hardware, software en cloud oplossingen. Of een lokale server. Niks moet, alles kan. Als het maar prettig werkt.

Kennismaken ICTerpstra

ICTerpstra is een betrouwbare IT dienstverlener voor het MKB. ICTerpstra heeft ruime ervaring, een duidelijke visie, een directe aanpak en een breed aanbod. Neem gerust contact op om kennis te maken. Uiteraard vrijblijvend en zonder verdere kosten of verplichtingen. Wie weet ontstaat er een mooie samenwerking!

Live chat